Szűrés

A(z) CES 2018 kulcsszót tartalmazó cikkek

B&O PLAY újdonságok a CES-en

2018. január 11. -

A B&O PLAY két új termékkel, a Beoplay H8i és Beoplay H9i fejhallgatókkal, valamint limitált kiadású Beoplay E8 All White és All Black fülhallgatókkal nyűgözi le a zene szerelmeseit. Az újdonságokat az ikonikus Bang & Olufsen zeneélmény, letisztult dizájn, kifogástalan kényelem és minőség jellemzi.

Tovább

Tanúsítványokkal ismerték el a 2018-as Samsung Smart TV-k biztonságosságát

2018. január 11. -

Több, világszinten is ismert tanúsítással foglalkozó szervezet ismerte el a Samsung Electronics Smart TV-khez kapcsolódó, Samsung Knox technológiát is magába foglaló biztonsági megoldását. A Samsung Smart TV az iparág első olyan készüléke, amely zsinórban harmadik éve kapja meg a Common Criteria (CC) tanúsítványt, a Checkout fizetési szolgáltatása pedig kivívta a Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) minősítést. 

Tovább

Új Dell PC-k, szoftverek és partnerségek a CES-en

2018. január 10. -

A Consumer Electronics Show (CES) kiállításon a Dell ebben az évben is számos új terméket és szoftvert mutat be, amelyek a felhasználók játék és munka közben jelentkező igényeit szolgálják ki a legkülönbözőbb módokon. Az új modellek a világ legszebbjei közé tartoznak, a Dell rejtett újításainak köszönhetően pedig teljesítményük, funkcionalitásuk és az átfogó felhasználói élmény egyaránt rendkívüli.

Tovább

A HP közelebb hozza a számítástechnika jövőjét a 2018-as CES-en

2018. január 10. -

A HP számos új terméket mutat be a 2018-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES), amelyek a PC-k új generációját jelentik és izgalmas számítógépes élmények széles sorát kínálják.

Tovább